Genelec

Genelec

 

A 2018-ban 40 éves finn gyártó mára a pro-audió monitorok szinonimájaként ismert. A kizárólag a finnországi Iisalmi-ban készülő eszközök kompromisszummentes, precíz hangzást nyújtanak köszönhetően az olyan szabadalmaknak, mint az akusztikai interferenciákat drasztikusan csökkentő MDE technológia, vagy a DCW, mely kiválóan irányítja a magas és középfrekvenciákat, a még pontosabb hangkép érdekében.
A gyártó nemhogy lépést tart a korral, folyamatosan élen jár a technológia megújításában, erre pedig kiváló példa legújabb hangsugárzó családjuk, melynek eszközei egy mérőmikrofon segítségével a lehallgatóhelyiséghez kalibrálhatók.

 


Genelec hírek

 

Vásárolj itt Genelec termékeket

 
Friendly House

Friendly House

 1061 Budapest, Paulay Ede utca 22-24, Magyarország
Hangáruház

Hangáruház

 1107 Budapest, Fogadó utca 3, Magyarország
Zaj DJ

Zaj DJ

 1066 Budapest, Jókai utca 11, Magyarország
 

Vissza a Gyártók oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Eden Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Marshall Marshall Lifestyle Montarbo Commercial Natal Panphonics QuikLok Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.