Díjeső

Díjeső

RSS   AUDMAX   2019-09-09 22:57   2019-09-15 19:39

 

 

A minden évben, június végén, Japánban megrendezésre kerülő audióvizuális díjkiosztón, a VGP-n, idén négy különböző típusú Genelec hangsugárzó is díjat nyert. A számunkra kevéssé ismert rendezvényen olyan óriások mérettetik meg magukat, mint a Panasonic, az LG vagy SONY, ezért is különleges alkalom az idei.

 

 

A finn gyártó ugyanis sehogyan sem illik ebbe a képbe, meglehetősen távol áll a multiktól, mind felfogásban, mind a termékek előállításának volumenében. Ezért sem kis szó, hogy ebben évben 4 típussal is nyertek:

Proaudió főkategória, aktív monitor alkategória két legjobbja: 8320 és 8330
Lifestyle szekció főkategória, asztali sugárzók két legjobbja: G One és G Two

Az 1987-ben alapított VGP zsűrije a következőképpen indokolta döntését:

"A Genelec finnországi gyártása kiváló üzenet a kifinomult célközönség felé, mindenképpen minőséget és megbízhatóságot sugároz, amellett pedig megteremti kapcsolatot a hallgatók, a zenészek és a hangmérnökök között. Termékeik kiemelkedő élményt adnak a felhasználóknak."

Gratulálunk és mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy cégünk képviselheti a Genelec brandet Magyarországon, további sikereket kívánunk!

Gergics Attila
www.audmax.hu

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020