Videós útmutató KORG Pa5X billentyűs hangszerek használatához

Videós útmutató KORG Pa5X billentyűs hangszerek használatához

RSS   AUDMAX   2022-12-08 00:00   2022-12-04 19:54

 

 

Hazánkban úttörőnek számító videóval támogatjuk a KORG PA hangszerek jelenlegi és jövőbeni tulajdonosait. Magyar nyelven készült videós használati útmutató a KORG Pa5X billentyűs hangszerhez.

 


A tízrészes videósorozat tematikusan megy végig a funkciókon és mutatja be a hangszerben rejlő lehetőségeket. Az egyes részek külön-külön taglalják a kezelőszerveket, a csatlakozópanelt, a hangszín- és stílusválasztást, a felvételkészítést, effektezést, a mikrofonbeállítást, a SongBook beállításait, a Set List kezelését és a korábbi PA modellekről való “átköltözést”.  A videókat a könnyebb navigáció kedvéért fejezetekre osztottuk.
Az eredeti videót Steve McNally, a Korg demonstrátora, a magyar változatot a Video85 Kft. készítette. Magyar hangja Kádár-Szabó Bence.

A lejátszási lista:  Pa5X magyar nyelvű használati útmutató

 

 

 

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020