Új csúcskategóriás stúdiómikrofon az Audio-Technica-tól

Új csúcskategóriás stúdiómikrofon az Audio-Technica-tól

RSS   AUDMAX   2017-04-10 10:13   2017-04-13 10:19

 

 

Az Audio-Technica a Prolight+Sound 2017 alkalmával mutatja be csúcskategóriás 50-es szériájú stúdiómikrofon választékának harmadik modelljét. Az eredeti AT5040 énekmikrofon és AT5045 hangszermikrofon után a kivételes dinamikai átfogású AT5047 bővíti a kínálatot.

 

 

Az AT5040 egyedi, négy négyszögmembrános konstrukcióján alapuló AT5047 egy kardioid kondenzátor mikrofon transzformátorcsatolt kimenettel, ami figyelemreméltóan sima hangkaraktert nyújt, és magas hangnyomás kezelést biztosít, a mikrofon előerősítő vagy a keverőbemenet túlterhelésének kockázata nélkül. A széles skálán változó dinamika kezelésének képességével, az új modell arra készült, hogy mindenben kiemelkedően teljesítsen, a pergődob seprűzésétől az erőteljes énekig, a gitárerősítőtől a rézfúvós hangszerekig.

 

 

A többi 50-es szériás modellhez hasonlóan, az AT5047 is kézi készítésű, alumíniumból és rézből gyönyörűen megmunkált darab, specifikusan hozzá kifejlesztett belső felfüggesztéssel, mely izolálja a kapszulát a mikrofontesttől. Az AT5047-hez mellékelt elegáns, egyedi tervezésű AT8480 mikrofontartó további izolációt biztosít a stúdióban fellépő ütésektől és mechanikusan csatolt rezgésektől.

Az AT5047 szivaccsal bélelt egyedi keménytokban, 1 300 000 Ft (3999 €) bruttó áron lesz kapható, Európában várhatóan 2017 nyarától.

 

Audio-Technica sajtóközlemény

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid DiGiGrid DirectOut Technologies Eden Genelec Korg L'Acoustics Linea Research Marshall Marshall Lifestyle Montarbo Commercial Natal Panphonics QuikLok Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.