Sosem hallod a metronómot? Most fogod! - KORG KDM-3

Sosem hallod a metronómot? Most fogod! - KORG KDM-3

RSS   AUDMAX   2018-06-15 13:51   2018-06-15 13:52

 

 

A klasszikus design olyan funkcionalitással, amit egy digitális egységtől elvár. A KDM-3 a KORG új metronómja nap, mint  nap élvezetesebbé teszi a gyakorlást: átszól még a hangos dobosokon is.

 

 

Igazán stílusos dizájnnal látták el az új digitális metronómot a Korgnál. Klasszikus mechanikus metronom forma, mely esztétikailag is remekül illeszkedik a zongora tetéjére, az asztalra, vagy bármilyen gyakorló környezetbe. A kompakt méretet messze meghaladó hangerőt produkál, átszólva egy komolyabb zenekart is. Fekete, vagy fehér színben választható.

Nem csak a külseje emlékesztet a régi megszokott formára, hanem a nyolc különböző metronom hang közül válaszható a klasszikus akusztikus metronóm hangzás is. 19 előre programozott ütem minden műfajban támogatja a gyakorlást, mindamellett a bpm 30-252 között állítható. időzíthető is, a metronómot csak egy meghatározott ideig működteti, utána automatikusan leáll.

A készülék tetején található START / STOP gomb két színben pirosan és zölden villog, így a tempó jelzése tisztán látható is. Kezdjen el gyakorolni a nullára beállított hangerőtvel is! A felső panel TEMPO / CALIB tárcsája könnyű hozzáférést biztosít a kívánt pbm beállításához, melyet a nagy kijelzőn ellenőrizhetünk.

Az ún. hangkimenet módban a beépített hangszóróról vagy a csatlakoztatott fejhallgatóról referencia hangot ad: 12 referenciahangot generálhat a C4 (261,63 Hz) és a B4 (493,88 Hz) között. Az A4-es hangmagasság kalibrálása 410 Hz-480 Hz széles tartományban állítható be. Még kikapcsolt állapotban, sőt elemcserénél is megőrzi az utolsó beállításokat. Az automatikus kikapcsolás funkció  20 perc elteltével kikapcsolja a leállított metronómot. A KDM-3 kb. 120 órányi működtetést tesz lehetővé, maximális hangerővel 120 bpm mellett. Gyakorolj naponta, és ne aggódj az akkumulátor hátralévő élettartama miatt.

 


Hermann János
AUDMAX

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020