Roncsprémium - URH mikrofon csere

Roncsprémium - URH mikrofon csere

RSS   AUDMAX   2017-09-20 10:24

 

 

Évek óta szenvedsz a régi jól bevált URH mikrofonoddal, mert hol szól, hol nem? Te is áldozatává váltál a digitális átállásnak! De semmi gond, van megoldás!

 

 

Bár több mint öt éve rendszeresen jelentetünk meg cikkeket ebben a témában, nem tudtuk elégszer elmondani: a régen szabadon használható frekvenciák, ahol a legtöbb vezetéknélküli mikrofon működött (786-862MHz), mára használhatatlanná váltak. Természetesen ez vonatkozik a vezetéknélküli gitáros cuccokra is!

A legbiztosabb módja, hogy erről meggyőződj, azon túl, hogy rendellenesen működik a rádiós mikrofonod, az az, hogy ezt hallod:

KLIKK IDE!

Elterjedt tévhit az, hogy a tiltás ellenére tovább használhatóak, és kis teljesítményük miatt nehezen lefülelhetők lesznek a 4G sávjába eső régebbi vezetéknélküli mikrofonok. Sajnos ez nem igaz. A mobil telekommunikáció lényegesen magasabb teljesítményű alkalmazás, ami gyakorlatilag lehetetlenné fogja tenni a vezetéknélküli mikrofonok használatát ebben a frekvenciasávjában. Nem túl jó hír szembesülni azzal, hogy az esetleg méregdrágán megvett URH-s szett használhatatlan. Sajnos eladni sem lehet, mert hol találsz egy olyan madarat, aki megvesz egy roncsot?

Megmondom: itt!

Az Audio-Technica egy kiterjedt roncsprémium akcióban nyújt segítő kezet a pórul jártaknak. Kedvező áron beszámítják bármilyen gyártmányú működőképes vezetéknélküli rendszeredet, amelyik az érintett frekvenciatartományban üzemel. SŐT! A most induló akcióban már nincs frekvencia megkötés, csak annyi, hogy a szett működőképes legyen!

 

 

Mit kell tenni?

Keresd fel a közeledben lévő Audio-Technica márkakereskedőt! segíteni fognak!
Válassz ki egy, az igényeidnek megfelelő szettet az Audio-Technica kínálatából, amelyik szerepel az akciós csomagban (Például itt találod meg: Klikk ide!)
Vedd a hónod alá a roncsot (adót+vevőt+tápegységet), vidd be a boltba, és az akcióban szereplő, típusonként változó roncsprémiumot levonják a vételárból!
Ha az egészet neten szeretnéd intézni, vedd fel a kapcsolatot velük, hogyan tudod elküldeni a régi cuccot!
Természetesen az új mikrofonokra ugyanúgy vonatkozik az 1+1 év garancia, mintha nem a Roncsprémiumban vetted volna!
Van segítség, Roncsprémiumra fel!

Hermann János
Audmax Kft.

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020