Mi is az NUTUBE?

Mi is az NUTUBE?

RSS   AUDMAX   2017-11-04 15:00   2017-11-06 15:04

 

 

2017-ben a Budapest Music Expo különdíjas terméke a VOX jövőbe mutató innovációja, a miniatűr csöves erősítő, a VOX MV50 lett. A technológia alapja a Nutube, az új, forradalmi vákuum cső.

 

 

Az MV50 sorozat a VOX-tól igazán innovatív megközelítése a gitárerősítésnek. Ez a kis szörny nincs fél kilogramm, de hatalmas, 50W-os teljesítménnyel büszkélkedhet! Nagyon komoly gitárhangot produkál, mely felveszi a versenyt kedven erősítőddel. A forradalmi Nutube vákuumcső megőrzi az összes analóg csöves erősítő természetes hangzásának gazdagságát és melegségét, miközben a beépített D osztályú erősítő elegendő hangerőt kölcsönöz még egy 4x12”-es ládának is.

 

 

Mi is az a NUTUBE?

Egy új vákuumcső, amely a vákuum fluoreszcens kijelző technológiát hasznosítja a gyakorlatban. A NUTUBE, hasonlóan a hagyományos vákuumcsőhöz, anódrácsszálas szerkezettel rendelkezik, és pontosan úgy működik, mint egy trióda. A klasszikus triódához hasonlóan ugyanolyan az új eszköz felhangokban gazdag, meleg hangzást eredményez, de jelentősen kisebb energia felhasználásával (<2% !!!), sokkal jobb minőségben és miniatürizált méretben. A 30.000 óra folyamatos élettartamról már nem is beszélve.

 

 

Mitől forradalmi újítás?

Egy klasszikus csöves kapcsolás hangját hozza minimális méret mellett, kis tápfeszültséggel, nem melegszik, és nem kell állandóan csöveket cserélni.

Milyen a hangja?

Három változatban készül: Az MV50 AC az AC30 erősítők jellegzetes, ikonikus hangját adja, az MV50 Clean az amerikai erősítők által inspirál természetes, tiszta hangzást biztosít, míg az M50 Rock az erősebb, agresszívabb nagy erősítésű brit erősítők hangját hozza.

Hihetetlen?

Csak addig, amíg nem próbáltad. Csodálkozó tekintet, és leesett állak. Ez a VOX MV sorozatú zseberősítőinek mellékhatása…

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020