Mi hiszünk a Zenében! - VOX újdonságok 2021

Mi hiszünk a Zenében! - VOX újdonságok 2021

RSS   AUDMAX   2021-01-22 10:34

 

 

A hangszergyártók és forgalmazók életében a január a legfontosabb hónap, ha új termékekről beszélünk. A NAMM Show ilyenkor kerül megrendezésre, itt koncentrálódik a szakma minden újdonsága. A mindenki által ismert okok miatt a NAMM is az online térbe költözött, Believe in Music Week néven tartanak online szemináriumokat és bemutatókat a szcéna jelentős arcaival.

 

 

Új cuccok kellenek, hiszen van rá igény, illetve a technika és technológia fejlődésével a minőség és a megszólalás is változik.

 

A VOX ezévben két új családdal jelent meg. Az egyik a korábban AmPhones néven forgalomban lévő fejhallgatóba épített ügy frissített Vox Guitar Headphones (VGH) nevű új generációja, valamint a MINI sorozat frissített darabjai Vox Mini Go néven, immár nem csak zsebpiszok méretben.

 

 

A Vox Gutar Headphones fejhallgató gitárerősítők különös állatfajták. Mint a székely ember az állatkertben a zsiráf előtt. „Márpedig ilyen állat nincs!” Pedig mennyire kézenfekvő a fejhallgatót közvetlen a gitárba dugni? Teljesen. Itt adott is minden. Hiszen az AmPlug zsebcuccok hosszú évek óta töretlen sikernek örvendenek. Nem is történt más, minthogy az Audio-Technica által gyártott fülesbe beépítettek egy AmPlug-ot. Pontosabban háromfélét, hiszen AC30, Rock és Bass ízben lesz kapható. Kezelőszervek és tudás is az Amplugé, gain, tone, hangerőés effektek, de megspórolunk egy eszközt. Kikapcsolt állapotban sima fejhallgatóként működik, de mondjuk gitározás közben az AUX bemenetre csatlakoztatható telefon is. Színe a fejhallagtók általános színe, azaz fekete, a típusvariánsokat a fülpárna alatti diszkrét színes gyűrűk alapján lehet megkülönböztetni egymástól.

 

 

A Vox Mini Go is érdeke ügy, hiszen a MINI-5 és a Cambridge50 szerelemgyereke. A hordozható, elemmel is működtethető sorozat sok év után frissül. Immár a Cambridge50 erősítőmodelljeivel, új effektekkel és dobpatternekkel, mikrofon bemenettel, új effektekkel és looperrel. Ráadásul a család nem színbéli eltérésekre utal, hanem a Vox Mini Go 5, 10 és 50 wattos kivitelben kerül majd forgalomba. Az elemtartót eldobták, de ez nem is baj, hiszen a MINI sorozat elemes működtetése jelentős anyagi ráfordítással jár, valamint a technológia is túlhalad rajta. A VMG sorozat modelljei egy combosabb powerbankról is üzemeltethetők. A 10 és az 50 wattos teljesítményű kombókhoz csatolható a Vox új VFS3-as lábkapcsolója, amivel vezérelhető a looper és a ritmusok is. A nagyobb modellek kaptak egy a doboz megdöntését segítő mechanikát a könnyebb színpadi pozícionálást segítendő.

 

 

 

 

 

Hajdu Zoltán
audmax.hu

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020