Marshall CODE nyereményjáték

Marshall CODE nyereményjáték

RSS   AUDMAX   2016-10-28 12:57

 

 

Pólót mindenkinek! Főnyeremény egy Marshall London okostelefon.

 

Mérföldkő egy gyártó életében, ha olyan forradalmi berendezést dob a piacra, mint a CODE. Ezt az eseményt szeretnénk minden CODE vásárlónak még emlékezetesebbé tenni.

Az Audmax Kft, mint a Marshall erősítők hivatalos magyarországi forgalmazója egy játékot hírdet, minden Marshall CODE vásárlónak.

A játék fődíja egy Marshall London okostelefon.

 

 

Emellett minden vásárló egy Marshall CODE pólót kap ajándékba, jelezve ezzel a Marshall felhasználók családjába tartozást.

Nincs más tennivaló a részvételhez, mint regisztrálni a megvásárolt CODE erősítőt a www.garanciaregisztracio.hu weboldalon, majd a visszaigazoló emailt továbbküldeni névvel, postacímmel és pólómérettel kiegészítve a codejatek@marshallamps.hu elektronikus postacímre.

Kisvártatva csenget a postás a pólóval.

Sorsolás 2016. december 16.-án, így a szerencsés nyertes a Marshall Londont beteheti a karácsonyfa alá.

 

 

A játékban minden Marshall CODE vásárló természetes személy részt vehet, aki magyarországi hangszerüzletben vagy annak webáruházában szerezte be a berendezést. A játékban az Audmax Kft. alkalmazottai, viszonteladói és alkalmazottaik valamint ezek hozzátartozói nem vehetnek részt.

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid DiGiGrid DirectOut Technologies Eden Genelec Korg L'Acoustics Linea Research Marshall Marshall Lifestyle Montarbo Commercial Natal Panphonics QuikLok Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.