Kedv kérdése

Kedv kérdése

RSS   AUDMAX   2018-04-21 23:48   2018-05-08 15:06

 

 

Van kedved? – hangzott el a kérdés. Van! – feleltem. Párbeszédnek ugyan kevés, de így történt az, hogy újra kocsiba ültünk és harmadmagammal nekivágtam a világ leghasznosabb 1000 km-ének.

 

 

 

De miért nem repültök? Teszik fel sokan a kérdést...
Azért, mert a legjobb ötletek és a legjobb sztorik mindig ennek az oda-vissza 2000 km-nek a hozadékai. Nem mondom, hogy megváltjuk közben a világot, de vitathatatlanul hasznos az utazás a frankfurti kiállításra.

A ProLight and Sound, illetve a MusikMesse üzleti modelljének a fejtegetésétól idén megkímélem a kedves Olvasót, a tavaly leírt tendenciák látszódnak beigazolódni és a sok szolgáltató megjelenése egyértelmű teszi, hogy nemzetközileg ugyan csökken az érdeklődés, de helyben – vagyis Németországban – továbbra is fontos a kiállítás, de már mint inkább helyi érdekeltség.

Szokásomtól eltérően most azonban egy képriport közlésével kell beérnetek, de mindenképpen maradjatok képben, mert hamarosan részletes cikkek formájában ismerkedhettek meg az újdonságokkal!

Gergics Attila
www.audmax.hu

 

 

 

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020