Instant Konnect

Instant Konnect

RSS   AUDMAX   2018-05-23 22:41   2018-05-21 16:39

 

 

Felértékelődtek az instant megoldások. Míg apáink kényszerből, és valljuk be szakmai kihívásból is mindent szigszallag-kalapács-szög szentháromságból vezettek le, addig a mai generáció kényelemből, és természetesen a mélyebb szakmai ismeretek hiányából fakadóan is a kész megoldásokat részesítik előnyben. Ezt kínálja a KORG is: instant Konnect.

 

 

A KONNECT egy hordozható all-in-one sztereó PA rendszer, amely komplett megoldást kínál mind a hangzás, mind a kényelem érdekében. Ez egy olyan egység, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van az előadásokhoz, a DJ-zéshez, a háttérzenéhez vagy a MC-hez. Bármilyen helyzetben: élő műsorok, bulik, táncstúdiók, kiállítások, szemináriumok vagy akár prezentációk esetén is könnyen használhatóak.

 

Kimagasló teljesítmény

 

A KONNECT kompakt hangsugárzó páratlan teljesítményt nyújt mind a magas, mind pedig a mély tartományban. Ugyanakkor a KONNECT olyan kényelmet is magába foglal, mint például a vezeték nélküli vezérlés támogatása okostelefonról vagy táblagépéről. A Konnect App egyszerűen értelmezhető és működtethető kezelői felületet kínál, az instant EQ-beállítások gazdag választéka bármely forrás esetén garantálja a gyors és egyszerű beállításokat (VOICING funkció).

A KONNECT funkciók olyan lenyűgözően erőteljes hangokat tartalmaznak, amelyek meghaladják a készülék kategóriáját. 6,5 inches mélysugárzóval és két magassugárzóval ellátva összesen 180W teljesítményt biztosít. A basszreflexes kialakítás gazdag, erős mélysugárzást garantál.

 

Egyszerű működés, amit bárki megért

 

A világos és tömör kezelőpanel elrendezés mellett minden funkció egy gombnak vagy kapcsolónak felel meg. A KONNECT  olyan felületet mutat, amely még a nem zenészek számára is intuitív. Négy bemeneti csatorna található: az első kettő mikrofonhoz / hangforráshoz és hangszerhez, a második kettő pedig vonalszintű sztereó bemenet két csatornája. Minden csatorna önálló hangerőszabályzóval van ellátva.

 

 

Instant megoldások

 

A KONNECT VOICING funkció ötféle előre beállított hangzást kínál: a MUSIC erőteljes zenei hangzást ad, a MALE VOCAL és a FEMALE VOCAL a férfi / női vokálra ill. beszédre van optimalizálva, az ELECTRIC GUITAR és az ACOUSTIC GUITAR remek gitár hangot eredményez. A dedikált KONNECT alkalmazás használatával választhat még 17 típusú instant beállítás közül, köztük a BASS GUITAR és a KEYBOARD. Ezeket a VOICING beállításokat finomíthatjuk a beépített öt sávos parametrikus EQ-val. A 3-4-es csatornán Bluetooth segítségével vezeték nélkül is játszhatunk zenét okostelefonunkról.


A hordozható KONNECT egyszerű módja a nagyszerű hangzásnak bárhol és bármikor.

©Hermann János
Audmax Kft

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020