Időzített bomba

Időzített bomba

RSS   AUDMAX   2015-11-09 19:50   2015-11-09 19:59

 

 

Jojo Mayer neve egyet jelent a zenész szakmában az atomóra pontosságú, mégis kellő groove-val rendelkező, improvizációtól sem mentes dobolással. Az hogy valaki két éves kora óta dobol, még önmagában nem jelent semmit, hiszen ha híján lenne eme tehetségnek, akkor nem lenne ezen a szinten és nem azt hallanánk amit.

 

Igaz, az úriember végigdobolta az életét, 12 évesen már jazz-zenekarban játszott, de nem elégedett meg azzal, hogy a világ legjobbjaként tartsák számon ezen berkekben. Fogta magát és olyan elektronikus zenei műfajokkal kezdett kísérletezni, mint a jungle, vagy a break. Ebből szinte egyenes út vezetett egy olyan formáció összeállításáig, ahol mindezt élőben, fantasztikus ritmusképletekkel és súlyos szintihangokkal lehet prezentálni. Ez a NERVE.

 

 

Jojo Mayer mellett egy basszusgitáros (John Davis), egy billentyűs (Jacob Bergson) van a színpadon, de mint kiderült, van egy „külsős” tag is (Aaron Nevezie), aki a keverőpultot teleggatja effektekkel és a produkció minőségi megszólalásában pontosan ugyan annyi szerepe van, mint bármelyiküknek fent a színpadon. (Szemfülesek felismerhetnek a fotókon egy KORG KaossPad-ot is!)

 

 

Itt el is érkeztünk ahhoz részhez, mely az Audmax életének egyik fontos és felettébb szórakoztató állomásává vált. A formáció budapesti,  az Akvárium-ban tartandó bulijához - ahogyan az egész turnén egyébként - szükség volt egy Allen&Heath Qu-24 keverőpultra. Rövid levelezés és a kölcsönös szimpátia megállapítása után, örömmel mondtunk igent és a csapat rendelkezésére bocsátottuk egyik Qu-24-ünket. (Az csak hab a tortán, hogy "véletlenül" az ME-1 személyi monitorrendszert használják...)

 


A felajánlást szinte azon nyomban egy meghívás követte, így cégünk apraja-nagyja személyesen is meggyőződhetett róla, hogy ami ezt a csapatot övezi, az nem legenda, hanem valóság.

 

 

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020