Időzített bomba

Időzített bomba

RSS   AUDMAX   2015-11-09 19:50   2015-11-09 19:59

 

 

Jojo Mayer neve egyet jelent a zenész szakmában az atomóra pontosságú, mégis kellő groove-val rendelkező, improvizációtól sem mentes dobolással. Az hogy valaki két éves kora óta dobol, még önmagában nem jelent semmit, hiszen ha híján lenne eme tehetségnek, akkor nem lenne ezen a szinten és nem azt hallanánk amit.

 

Igaz, az úriember végigdobolta az életét, 12 évesen már jazz-zenekarban játszott, de nem elégedett meg azzal, hogy a világ legjobbjaként tartsák számon ezen berkekben. Fogta magát és olyan elektronikus zenei műfajokkal kezdett kísérletezni, mint a jungle, vagy a break. Ebből szinte egyenes út vezetett egy olyan formáció összeállításáig, ahol mindezt élőben, fantasztikus ritmusképletekkel és súlyos szintihangokkal lehet prezentálni. Ez a NERVE.

 

 

Jojo Mayer mellett egy basszusgitáros (John Davis), egy billentyűs (Jacob Bergson) van a színpadon, de mint kiderült, van egy „külsős” tag is (Aaron Nevezie), aki a keverőpultot teleggatja effektekkel és a produkció minőségi megszólalásában pontosan ugyan annyi szerepe van, mint bármelyiküknek fent a színpadon. (Szemfülesek felismerhetnek a fotókon egy KORG KaossPad-ot is!)

 

 

Itt el is érkeztünk ahhoz részhez, mely az Audmax életének egyik fontos és felettébb szórakoztató állomásává vált. A formáció budapesti,  az Akvárium-ban tartandó bulijához - ahogyan az egész turnén egyébként - szükség volt egy Allen&Heath Qu-24 keverőpultra. Rövid levelezés és a kölcsönös szimpátia megállapítása után, örömmel mondtunk igent és a csapat rendelkezésére bocsátottuk egyik Qu-24-ünket. (Az csak hab a tortán, hogy "véletlenül" az ME-1 személyi monitorrendszert használják...)

 


A felajánlást szinte azon nyomban egy meghívás követte, így cégünk apraja-nagyja személyesen is meggyőződhetett róla, hogy ami ezt a csapatot övezi, az nem legenda, hanem valóság.

 

 

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid DiGiGrid DirectOut Technologies Eden Genelec Korg L'Acoustics Linea Research Marshall Marshall Lifestyle Montarbo Commercial Natal Panphonics QuikLok Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.