Hifi Show - Gigantikus házimozi

Hifi Show - Gigantikus házimozi

RSS   AUDMAX   2015-11-11 17:30   2015-11-11 10:07

 

 

Az Audmax Kft. a 2015. november 14-15. között megrendezésre kerülő AV Trend és Hifi Show-n, melynek a Duna-parti Marriott Hotel Budapest ad otthont, a Dream Cinema Kft.-vel közösen egy Multiplex mozikat meghazudtoló mozirendszert fog demonstrálni a kiállítás két napja során.

 


Egyedülálló módon a Finn Genelec SAM (Smart Active Monitor) aktív hangsugárzóit fogjuk használni erre a célra. Szintén egyedülálló módon a teljes aktív hangsugárzó rendszer AES/EBU digitális jelfolyammal lesz meghajtva. A rendszer a Genelec 1234A, 1238CF, 8250A és 7271A hangsugárzókat fogja tartalmazni, Dolby Atmos felállásban. A Genelec SAM monitorait meghajtó AV processzor a Trinnov-tól származik, míg a teljes kábelezést a SUPRA biztosítja majd. A videó megjelenítő rendszer a Barco-tól a Screen Research-tól és a Kaleidescape-tól fog származni. Mindenkit szeretettel várunk egy felejthetetlen mozis élményre a Corso B teremben november 14-15-én.

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid DiGiGrid DirectOut Technologies Eden Genelec Korg L'Acoustics Linea Research Marshall Marshall Lifestyle Montarbo Commercial Natal Panphonics QuikLok Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.