HIFI SHOW - Genelec G és F sorozat

HIFI SHOW - Genelec G és F sorozat

RSS   AUDMAX   2015-11-12 10:18   2015-11-12 16:49

 

 

A stúdió monitorairól méltán híres finn gyártó az otthoni zenehallgatás világába is belépett, G és F sorozatú modelljeivel, melyek az idei Hifi Show-n megtekinthetők a Hotel Marriott Ybl Miklós termében az Audio-Technica Central Europe Kft. és az Audmax Kft. standján.

 

 

A finn illetőségű stúdió monitor gyártó Genelec, G és F sorozata, amelyek kimondottan az otthoni zenehallgatók számára készültek, kiállításra kerülnek az Audio-Technica Central Europe Kft. és az Audmax Kft. standján. A hangsugárzók különlegessége többek között a masszív alumínium öntvény dobozokban, aktív – hangszórónkénti - meghajtásban (utankénti erősítő) – keresendő. A dobozokból kiváló minőségű kétcsatornás, vagy többcsatornás mozirendszerek építhetők. Mindegyik doboz hátulján megtalálhatók a szoba akusztikájához való illesztéshez a Genelec speciális megoldásai. A hangsugárzókhoz természetesen aktív mélysugárzók is tartoznak (F sorozat).

 

 

A hangsugárzók számos darabja megtekinthető lesz az Ybl Miklós teremben 2015. november 14-15-én a Duna-parti Marriott Hotel Budapestben. Mindenkit szeretettel várunk egy Genelec simogatóra 2015. november második hétvégéjén.

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid DiGiGrid DirectOut Technologies Eden Genelec Korg L'Acoustics Linea Research Marshall Marshall Lifestyle Montarbo Commercial Natal Panphonics QuikLok Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.