HIFI SHOW - Genelec G és F sorozat

HIFI SHOW - Genelec G és F sorozat

RSS   AUDMAX   2015-11-12 10:18   2015-11-12 16:49

 

 

A stúdió monitorairól méltán híres finn gyártó az otthoni zenehallgatás világába is belépett, G és F sorozatú modelljeivel, melyek az idei Hifi Show-n megtekinthetők a Hotel Marriott Ybl Miklós termében az Audio-Technica Central Europe Kft. és az Audmax Kft. standján.

 

 

A finn illetőségű stúdió monitor gyártó Genelec, G és F sorozata, amelyek kimondottan az otthoni zenehallgatók számára készültek, kiállításra kerülnek az Audio-Technica Central Europe Kft. és az Audmax Kft. standján. A hangsugárzók különlegessége többek között a masszív alumínium öntvény dobozokban, aktív – hangszórónkénti - meghajtásban (utankénti erősítő) – keresendő. A dobozokból kiváló minőségű kétcsatornás, vagy többcsatornás mozirendszerek építhetők. Mindegyik doboz hátulján megtalálhatók a szoba akusztikájához való illesztéshez a Genelec speciális megoldásai. A hangsugárzókhoz természetesen aktív mélysugárzók is tartoznak (F sorozat).

 

 

A hangsugárzók számos darabja megtekinthető lesz az Ybl Miklós teremben 2015. november 14-15-én a Duna-parti Marriott Hotel Budapestben. Mindenkit szeretettel várunk egy Genelec simogatóra 2015. november második hétvégéjén.

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020