Felhasználási segédanyag KORG PA sorozatú hangszerekhez.

Felhasználási segédanyag KORG PA sorozatú hangszerekhez.

RSS   AUDMAX   2017-02-24 13:02   2017-02-26 13:02

 

 

A sokak által kedvelt KORG PA, kíséretautomatikás sorozatú hangszerek nem tartoznak a legegyszerűbben kezelhető hangszerek közé. A készülékekben rejlő tudást kiaknázni csak annak mélyreható ismeretével lehetséges, erre sok esetben a használati útmutató sem segít. Ezt az állapotot megszűntetendő készült egy hiánypótló összeállítás, amit minden KORG PA felhasználónak elérhetővé teszünk, hiszen ezen hangszerek menüje teljesen átjárható. Aki egy KORG PA menürendszerét ismeri, annak egy új modell megismerése már nem okoz problémát.

 

 

A segédanyag a stíluskészítés és felvétel témakörében, a szekvenszer használata terén, padok készítésével és a globális beéllításokkal kapcsolatosan tartalmaz alapvető információkat, téve ezzel könnyebbé a hangszerek használatát és élvezetesebbé a játékot.

 

A letöltéshez klikk ide: PDF segédlet

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020