DSL... a svájci bicska új neve

DSL... a svájci bicska új neve

RSS   AUDMAX   2019-03-12 23:05   2019-03-17 19:55

 

 

A Marshall DSL erősítői megjelenésüktől kezdve kedvelt társai a gitárosoknak. Az örök elégedetlenek viszont a szolgáltatások kapcsolhatatlanságát kifogásolták.

 

 

Mit is tud a DSL? Két csatorna, csatornánként két eltérő gainszint, azaz Clean és Chrunch, valamint Lead 1 és Lead 2. Ehhez egy effekt loop és az új DSL40 és 100 modelleken két master. Mindezeket egy kettes lábkapcsolóval szabályozva eléggé behatárolta a funkciók használhatóságát.

Na de hol tart már a tudomány! Megérkezett a régen várt új vezérlő PEDL910016 fantázianévvel. A JVM sorozat új, 6 gombos kapcsolójára annyira hasonlít, hogy azt ki is váltja, de a DSL-nél mit is művelhet vele a felhasználó? Kapcsolhat mindent, amit az előlapon is lehet.

Tehát kapcsolható a Clean, Crunch, Lead1 és Lead2. A két master és az effekt loop.

Az alábbi videón láthatjátok:

 

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020