DJ Budai az első hazai XONEDJ

DJ Budai az első hazai XONEDJ

RSS   AUDMAX   2017-04-05 11:11   2017-04-05 16:28

 

 

Az első magyarként került be a népszerű XONE keverők gyártója által összehozott elitklubba DJ Budai. A XONE DJ-ket a gyártó Allen & Heath válogatja össze a világ minden pontjából.

 


A professzionális DJ mixerek kedvencei a vájtfülű szakembereknek, Budai is ennek a márkának az elkötelezett híve évek óta. Greg Ibbotson az Allen & Heath vezetőségéből így fogalmazott: “DJ Budai hangzása jól reprezentálja a koncepciózus mixelést és remek underground hangzásokat, amik a mai igényes táncparketteket jellemzik. Mindig remek szettekkel, változatos hangulatokkal biztosítja azt, hogy továbbra is az élen járjon, az állandóan változó elektonikus zenei színtéren.”

 

Budai szerint:  “Megtiszteltetés egy ilyen elit klubba tartozni, főleg ha azt a világ vezető mixergyártója alapította. Évek óta használom a XONE különféle típusait megbízhatóságuk, hangzásuk, a kreatív effektezési lehetőségek és nem utolsósorban a kinézetük miatt.”

 

 

Július óta elérhető az első XONE DJ mix DJ Budaitól, ami meghallgatható itt:

https://www.mixcloud.com/djbudai/dj-budai-hungary-xonecast-july-2016/

 

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid DiGiGrid DirectOut Technologies Eden Genelec Korg L'Acoustics Linea Research Marshall Marshall Lifestyle Montarbo Commercial Natal Panphonics QuikLok Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.