Believe in Music Week 2021 - Audmax termékújdonságok

Believe in Music Week 2021 - Audmax termékújdonságok

RSS   AUDMAX   2021-01-18 11:23

 

 

A 2021-es NAMM show a mindenki által ismert okok miatt az online térbe költözött. Az Audmax Kft által forgalmazott gyártók újdonságait is kizárólag online mutatják be a gyártók. Ezeket itt soroljuk fel, bővebb információval később szolgálunk.

 

 

KORG
•    ARP2600M
A nagysikerű és legendás analóg hangszer tavaly évi limitált újrakiadása után jelentették be a 2600M modult, az eredeti hangszernél kisebb, de tulajdonságaiban és alkatrészeiben megegyező, Japánban készülő hangszert. Kapcsolódási lehetőségeit modernizálták, került rá Plug and Play USB MIDI, így bármilyen vezérlővel összeköthető.

 

 

 


•    GM1
Group metronome, fülmonitor füles méretű eszköz, ami csoportosan szinkronizálható társaival. Így a zenekar minden tagja azonos tempót kap a fülébe, akár mozgás közben is.

 

 


•    LP380U
A sikeres LP380 digitális zongora új verziója USB MIDI kapcsolattal.

 


•    miniKORG 700 FS
A KORG első tömeggyártott hangszerének reissue kiadása. Limitált modell. Monofón, analóg hangszer két oszcillátorra, arpeggiatorral és szűrőkkel.

 

 

 


•    Modwave
Egy különösen nagy tudású szintetizátor hullámtábla szintézissel, Kaoss paddel és Motion Sequencing 2.0-val. Az 1985-ös DW-8000 öröksége egy modern hangszerben. Mélyen szerkeszthető hullámtábla szintézis, elképesztő KORG „Multi Filter” szűrők, rugalmas moduláció, páratlan polifónia, széleskörű pattern szekvencer és azonnal kézreálló kezelőszervek jellemzik a hangszert.

 

 

 

 

 


 

VOX
•    VGH sorozat
Új generációs fejhallgató-gitárerősítő család. Egy kiváló fejhallgatóba épített AmPlug három variációban. AC30, Rock és Bass verzióban. Csak be kell dugni a kábelt a gitárba és szól a rokk! Kikapcsolt állapotában hagyományos fejhallgatóként használható.

 


•    VOX MINI GO sorozat
A VOX MINI erősítőinek új generációja, 5, 10 és 50 wattos kivitelben. A MINI sorozatnál megismert szolgáltatások frissültek. Új erősítőmodellek, effektek és looper kerültek az erősítőkbe. Elem helyett minden modell használható power bankról is. A VMG10 és VMG50 modellekhez kínálja a gyártó az új VFS3 lábkapcsolót.

 

 

 

 

 

Hajdu Zoltán
Audmax

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020