Baby ZED - Hármasikrek az Allen & Heath-től

Baby ZED - Hármasikrek az Allen & Heath-től

RSS   AUDMAX   2015-11-02 16:25   2015-11-04 08:07

 

 

Az analóg keverők meghatározó családjába három új gyerek érkezett. Az Allen&Heath ZED sorozata három mini keverővel bővült. Jó hangú, kisméretű keverőhöz ez idáig nem lehetett hozzájutni, pedig a tökéletes hangzás kevés csatorna esetén is alapkövetelmény az igényes felhasználók körében. A ZED babyk ezt a rést tüntetik el: vágd zsebre, és indulhat a turné!

 

A kompakt, kisméretű és magas minőségű részegységekből felépített keverők kifejezetten a top megszólalásra vágyó zenészeknek, előadóknak készült fellépésekre vagy akár otthoni felvételekre. A ZED-6, és a ZED-6FX klasszik analóg pult két monó (mikrofon/gitár) és két sztereó bemenettel, a ZED-6FX esetén beépített effekttel. A ZEDi-8 testvérein is továbblép, hiszen hibrid keverő és interfész is egyben a beépített USB csatlakozóval.

 


Az Allen&Heath új keverői jól illeszkednek a ZED sorozat tagjai közé: kiváló hangjuk és kis méretük miatt ideális választás a minőség tudatos zenészeknek, énekeseknek, dalszerzőknek és a magas hangminőségre vágyó helyszíneknek. Mindegy, hogy egy hirtelen jött ötletet kell rögzíteni otthon, vagy egy élő koncerten kell helytállni, vagy egy felvételt akar megosztani a YouTube-on, és SoundCloud-on, sokoldalú társa lesz az alkotó minden lépése mellett megtalálva a kreatív utat.


Minden új modell rendelkezik 2 monó csatornával külön XLR és TRS jack csatlakozóval és 2 sztereó csatornával (szintén TRS jack csatlakozó). A monó csatornák jack aljzata  nagyimpedanciás DI áramkört rejt, amely lehetővé teszi a gitár közvetlen csatlakoztatását külön DI-boxok nélkül.

 


Továbbá, a ZED-6FX tartalmaz egy új házon belül fejlesztett effekt rendszert, amely magában foglal több multi-FX modelt, (reverbs, delays, doublers, chorusing, and other modulators), hogy dinamikus és változatos stúdió minőségű hanghatásokat hozhasson létre.

 


A Zedi-8 ötvözi a kompakt keverőt egy 24bit 96kHz 2x2 USB interfésszel, felvételi és lejátszási lehetőséget biztosítva Mac vagy PC vagy egy iOS eszközön (Camera Connection Kit használatával). Zedi-8  csomagban talál egy Cubase LE szoftvert és a Cubasis mobil zenei applikációt is.

 


Minden az új keverő optimális hangminőségéért az új GSPre előfok felel, ami a GS-R24 professzionális stúdió konzolból fejlődött ki, így kivételesen alacsony zajszintet és masszív headroom-ot biztosít.
 
Stílusos és vonzó öntött váz és fém előlap, a megszokott ZED dizájn folytatásaként. Minden új ZED típus rendelkezik 2-sávos EQ-val, 60mm zökkenőmentes haladás biztosító master mix faderrel, csatornánkénti monitorozási lehetőséggel és 48V fantomtáppal. Egyedülálló az ilyen típusú termék között az univerzális feszültségű beépített tápegység, megkímélve a felhasználót külső dobozok indokolatlan cipelésétől és csatlakoztatásától.


A három új ZED baby kombinálja  a high-end pro audio dizájnt a kompakt, minden szükséges funkciót magába foglaló kialakítással. A kivételes előfok, a praktikus beépített gitár DI, az egyszerűen elképesztő FX algoritmusok (ZED-6FX) és egy erőteljes USB interfész (ZEDi-8) mind többet nyújtanak, mint bármely más átlagos keverő ebben a szegmensben.


©Hermann János

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020