Az Audio-Technica továbbfejlesztett felhasználói felülettel frissítette Wireless Manager szoftverét

Az Audio-Technica továbbfejlesztett felhasználói felülettel frissítette Wireless Manager szoftverét

RSS   AUDMAX   2020-07-13 22:26   2020-07-14 16:30

 

 

Az Audio-Technica nyilvánosságra hozta Wireless Manager szoftverének 1.1.1-es frissített verzióját, amely már elérhető és szabadon letölthető. A Wireless Manager egy Mac OS/Windows platformokon futó program, mely a távoli konfigurációt, vezérlést, monitorozást, az RF spektrum vizsgálatát és vivőfrekvenciák beállítását teszi lehetővé kompatibilis, Audio-Technica vezeték nélküli eszközök számára. Azon felhasználóknak, akik rendelkeznek a Wireless Managerrel, mely korábban telepítve lett eszközeikre, automatikusan frissülni fog a szoftver.

 


Az 1.1.1 verzió frissített szolgáltatásai közé tartozik a szoftver könnyebb használhatóságán túl, az elrendezésének és vezérlésének átalakítása, a nézetek görgetéssel történő vezérlése, a már behangolt eszközök jobb láthatósága, frissített és kibővített csatornalista-jelentések, egyéb frissített felhasználói eszközök és kisebb hibajavítások. A szoftver kompatibilis az alábbi operációs rendszerekkel; Microsoft Windows 8.1, 10; macOS High Sierra (10.13-as verzió), macOS Mojave (10.14-es verzió).
Az Audio-Technica Wireless Manager szoftver kompatibilis az összes UHF spektrumban működő vezeték nélküli eszközzel. Audio-Technica 5000-es és 3000-es sorozatú vezeték nélküli rendszerekkel hálózati vezérlés segítségével a szoftver képes koordinálni és irányítani az összes csatlakoztatott rendszert, lehetőséget teremtve azok monitorozását. A szoftver képes kapcsolódni a legújabb 3000-es sorozatú hálózati töltőkhöz és monitorozza is azokat.

A frissített Wireless Manager szoftver letölthető az Audio-Technica weboldaláról: https://eu.audio-technica.com/resources/Wireless_ManagerV1.1.1.zip

 

 


A Wireless Managerről bővebben:

A Wireless Manager a hálózatba köthető eszközök széles körű vezérlési és kezelési funkcióit kínálja, három fülre csoportosítva: Eszközlista, Frekvencia-koordináció és Monitorozás. A szoftver Eszközlistája automatikusan felfedezi a csatlakoztatott (kompatibilis) Audio-Technica hardvert, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Audio-Technica és más gyártók vezeték nélküli rendszereivel is kitöltsék az eszközlistát. Az Eszközlista fülön a felhasználók szerkeszthetik/módosíthatják a hálózaton lévő Audio-Technica eszközök adó- és vevőparamétereit, beleértve az offline létrehozott projekteket. Az eszközökhöz címkék rendelhetők a behangolás és monitorozás céljából történő egyszerű szűréshez.
A frekvencia-koordináció funkció az Audio-Technica vezeték nélküli rendszer használóinak hatékony spektrumkezelő eszközöket biztosít, lehetővé téve a valós idejű spektrum-szkennelést a csatlakoztatott, hálózaton lévő vevőkészülékeken keresztül. A spektrumban felhasználható tartományok alapján a Wireless Manager gyors becslést készít a rendelkezésre álló csatornákról, és szabadalmaztatott algoritmussal automatikusan létrehoz egy hatékony, interferencia-mentes csatornatervet, majd ezt az összes csatlakoztatott, hálózati funkciókkal rendelkező Audio-Technica eszközre továbbítja. A felhasználóknak lehetőségük van manuális frekvenciakizárás beállítására, hogy elkerüljék a tiltott frekvenciasávokat és más vezeték nélküli rendszereket, amelyek egy adott helyen működnek.
A Wireless Manager-rel kompatibilis Audio-Technica vezeték nélküli rendszerek esetén a Monitorozás fül lehetővé teszi a csatlakoztatott rendszerek valós idejű monitorozását kiegészítve a lehetőséggel, hogy a megjelenített eszközöket a hozzárendelt címkecsoportok szerint szűrje. A megfigyelt paraméterek között egyebek mellet szerepel az AF, RF jelszint, akkumulátor, átviteli teljesítmény. A Wireless Manager lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy riasztásokat rendeljenek a paraméterek értékeire, például a jelerősségre és az akkumulátor töltöttségi szintjére, és eseménynaplót is kínálnak. A Wireless Manager tartalmaz olyan kiegészítő funkciókat is, mint a bejárási teszt, a maximális egyidejű csatornák számának számítása, vagy a kábelveszteség számítási funkció.

Hunyad Attila
Audmax Kft.

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020