Az ALLEN & HEATH bemutatta a ZED sorozat új keverőerősítőjét

Az ALLEN & HEATH bemutatta a ZED sorozat új keverőerősítőjét

RSS   AUDMAX   2015-09-16 12:41   2015-10-01 12:30

 

 

NAMM SHOW 2015... Az Allen & Heath népszerű analóg keverőpult családja újabb taggal bővült, ez a ZED Power 1000. Kompakt, 2X500W teljesítményű keverőerősítő, beépített effekttel, 9 sávos grafikus EQ-val és USB felvételi / lejátszási lehetőséggel.

Allen&Heath ZED Power 1000

A D osztályú végfok, a hozzá tervezett kapcsolóüzemű tápegységgel együtt biztosítja a gazdaságos üzemeltetést, a kiváló dinamikát, és tiszta hangzást. A végfokot használhatjuk hagyományos sztereó üzemben, illetve monó + aux konfigurációban is. A kimenetekhez tartozó 9 sávos grafikus EQ-val az adott helyszínhez igazíthatjuk a megszólalást. A pult kivitele robosztus, mindennapi igénybevételre tervezték, a modern végfoknak és a tápegységnek köszönhetően tömege mégis mindössze 10,3kg.

Allen&Heath ZED Power 1000

A ZED Power 1000-en találunk 8 monó mikrofon/vonal bemenet, 3 sávos EQ-val, parametrikus középpel. Ezen felül a pulton találunk még 2 db sztereó bemenetet. A két monó csatorna Jack bemenete, a ZED családra jellemzően, kapcsolható alacsony jelszintűre, így közvetlenül csatlakoztathatunk például gitárt a keverőbe, DI box közbeiktatása nélkül is. A csatornákon, és a kimeneteken 60mm-es fadereket találunk. A Power 1000 FX szekciójában 16 jó minőségű effekt közül választhatunk.

A cikk megjelent a Music Média magazinban.

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid DiGiGrid DirectOut Technologies Eden Genelec Korg L'Acoustics Linea Research Marshall Marshall Lifestyle Montarbo Commercial Natal Panphonics QuikLok Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.