Amerikai márkával bővül az Audmax portfóliója!

Amerikai márkával bővül az Audmax portfóliója!

RSS   AUDMAX   2017-05-17 19:24

 

 

A Williams Sound több mint 40 éve van jelen az Amerikai Egyesült Államokban. A cég fő profilja kezdetben az indukciós akadálymentesítés – azaz a hallássérült emberek számára gyártott indukciós hurkok és jelerősítők – köré épült.

 

 

Az elmúlt évtizedben a Williams Sound azonban sokrétű termékportfóliót alakított ki, melyben megtalálhatóak:

2017 áprilisától az Audmax Kft. forgalmazza a Williams Sound termékeit Magyarországon. Partnereink számára ingyenesen hozzáférhető a márkához kapcsolódó, TechBlue design-csapat szolgáltatása, akik vezetéknélküli kommunikációs rendszerek gazdaságos megtervezését és minimális eszközigényének kidolgozását vállalják.

 

 

A Williams Sound megoldásai között talán az egyik legizgalmasabb a Hearing Hotspot, ami valós idejű hangátvitelt tesz lehetővé méghozzá Wi-Fi hálózaton keresztül. Minden Hotspothoz egy applikáció is tartozik, amin a tulajdonosa 32 sávon műsort szolgáltathat és reklámokat helyezhet el. Az alkalmazás ezen felül IP cím alapján méri a látogatók szokásait; mint a látogatások számossága és gyakorisága. Ezen adatok alapján tud az applikáció egyedi ajánlatokat felkínálni a helyi Hearing Hotspothoz csatlakozó felhasználóknak.

Magyarországon szintén kevésbé gyakori (és ismert) az indukciós akadálymentesítő rendszerek használata, ami a hallókészülékkel rendelkezők számára óriási előnyekkel jár. A működés alapját a -leggyakrabban a padlóban vagy a falakban – beépített indukciós huzalok adják. Ezek erősítik fel a Williams Sound adó-készülékéből érkező jelet. A hallókészülékkel rendelkező hallgatóság pedig a „T” állásra kapcsolva élvezheti az adóállomásba bejövő audió jelet, méghozzá kiváló kiváló minőségben.

Mindezeken felül még rengeteg kiaknázatlan lehetőség rejlik az amerikai gyártó termékeiben, amiről bővebben 2017 május 20-án, a Hangfesztiválon tájékozódhatnak az idelátogatók.

Ha többet szeretne tudni erről a jövőbe mutató technológiáról és a Williams Sound termékeiről, akkor keresse bátran kollégánkat:
Kányási István: +36704309701 vagy kanyasi.istvan@audmax.hu

Unger Gergő

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid DiGiGrid DirectOut Technologies Eden Genelec Korg L'Acoustics Linea Research Marshall Marshall Lifestyle Montarbo Commercial Natal Panphonics QuikLok Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.