2018 legjobb stúdió monitorja a Genelec 8341 - Resolution Magazine

2018 legjobb stúdió monitorja a Genelec 8341 - Resolution Magazine

RSS   AUDMAX   2018-10-28 19:43   2018-11-21 09:39

 

 

Nem akarom nagyképűen kijelenteni, hogy várható volt, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, a Genelec „The Ones” szériája annyira egyedülálló, hogy jelenleg versenytársa sincs a piacon. Nincs másik olyan gyártó, aki háromutas, koaxiális pontsugárzókat tudna gyártani, főleg nem ilyen minőségben. A Resolution Magazine nem is késlekedett, a 8341-et választotta 2018 legjobb stúdiómonitorjának.

 

 

Akik esetleg még nem találkoztak a típussal, vagy a technológiával, sürgősen pótolják, mert ezek a hangsugárzók gyakorlatilag megjelenésükkor legendává váltak, amiket a későbbi tesztek meg is erősítettek. A SAM rendszerű (Smart Active Monitoring), GLM szoftverrel kalibrálható monitorok olyan hangreprodukciós képességekkel rendelkeznek, melyek miatt precíz mérnöki munkához ajánlottak, közelpontjuk pedig – a technológiából fakadóan – akár 30 cm is lehet. A „The Ones” sorozat meghódította a világot, és új sztenderdet állított fel.

Innen is gratulálunk a gyártónak és büszkén forgalmazzuk a továbbiakban is termékeiket!

 

 

AJÁNLÓ: Aki esetleg kételkedik a fent leírtakban, annak a Budapesten található Hit Space Hangszer és Stúdiótechnikai üzletében lehetősége van meghallgatni az említett típust! Érdemes.

Gergics Attila
www.audmax.hu

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020