Trevis Audio

Trevis Audio

 

A TREVIS AUDIO LAB egyedülállóan alkalmazza az általa kifejlesztett  TODT-t. (Task Oriented Development Technology)

A gondosan kimunkált alap hangsugárzó típusok messzemenő és nagyfokú alkalmazkodással orientálhatók az adott hangosítási feladathoz. A TODT technológia lehetővé teszi, hogy a  hangsugárzók legfontosabb akusztikai paraméterei rugalmasan változtathatók és alakíthatók legyenek a követelményekhez.

A TODT lényege, hogy a helyi akusztikai körülményeket, vagy az elvárt műszaki paramétereket afigyelembe véve az alap hangsugárzó típusokat a legnagyobb pontossággal az adott feladathoz tudja illeszteni. Így a tervező és a felhasználó keze nincs megkötve egy rögzített katalógustermékhez. A kívánt változtatás nem csak a műszaki paramétereket teszi rugalmassá, hanem a helyi dizájnhoz való magas szintű alkalmazkodást is. A TODT-vel gyártott hangdobozok nem csak megtűrt elemei a lehallgató térnek, hanem ékkövei a belső milliőnek.


Trevis Audio hírek

 
 

Vissza a Gyártók oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Atterotech Audiopole Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Montarbo Commercial Panphonics Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.